Image Map
Teraz jest Wt mar 26, 2019 3:15 am

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt cze 27, 2017 10:57 am 
KOALA - sprawdza czy mu smakuje

Dołączył(a): Wt cze 27, 2017 10:52 am
Posty: 1
Cześć,
krótkie przedstawienie mojej sytuacji: skończyłam Politechnikę Wrocławską, niestety minęły już ponad 2 lata. Wiem, że w wymaganiach do wizy jest napisane, że może być też "postgraduate diploma", więc w teorii mogłabym iść na studia podyplomowe (które trwają rok) i aplikować na ich podstawie o wspomnianą wizę. Mam jednak co do tej ścieżki załatwienia sprawy wątpliwości, czy na pewno uznają polskie podyplomowe za wystarczające itd i tu się pojawia moje pytanie: czy może jest tu ktoś, kto właśnie po studiach podyplomowych na Politechnice Wrocławskiej dostał tą wizę, aplikując na podstawie świadectwa z tych studiów?
Chciałabym znaleźć taki przypadek zanim się zdecyduję w to brnąć :)

Pozdrawiam!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL